Koirien kanssa ollaan oltu lenkillä joka ilta ja jos jolle kulle jotain sattuu niin meille sisaruksille. Lähdettiin yhtenä iltana/yönä lenkille tuohon meidät "takapihalle" Pimun ja Simon kanssa. Käveltiin samaan paikkaan minne aina kävellään kun lähdetään Simon ja Pimun kanssa et voivat juosta vapaana. Takasinpäin tullessa niin nololta kuin se kuullostaakin me eksyttiin.  Normaalisti ylitämme kaksi ojaa, nyt vissiin sinksattiin itsemme pyörryksiin tuos ryteikössä et mentiin ojan yli kymmenisen kertaa. Oltiin et WHAT??? Ja todettiin et ei helvetti oo mitään hajua missä ollaan. Soitin kotio ja pyysin et siellä mennään soittaa auton rääkkää et tiedettäis mihin suuntaan rämmittäis. Äänen avustuksella löydettiin meille ja tosiaan oltiin ihan talon nurkalla. Hah!!! Noh meille sattuu ja tapahtuu mutta en ois uskonu et eksytään 50 metrin päähän talosta. 

Tänään käytiin sitten väljemmillä vesillä kävelemässä. Ihan pellolla ettei vaan eksytä. Tosin ei olis meille varmaan sekään mahdotonta. Oltiin taas neljän koplan kanssa liikenteessä. Mukava huomata kuinka Wille vetristyy koko ajan ja ottaa jo juoksu pyrähdyksiä useasti. Poika saa hyvää liikuntaa kun saa vapaana juosta. Rane ja Dare kisuttelivat taas vapaana intoa piukeena. Olivat kyllä melko väsyneitä lenkin jälkeen. Ainoa narussa menijä oli Pimu.

Eilen kävin viemässä katsastuskonttorille piirturin kiekot ja poliisilaitoksella ajokortti hakemuksen E-korttia varten. Tänään hain autokoulusta tunnussanat ja kirjallisten kysymysvihon. Jaa-a saa nähdä kuinka kirjallisten kanssa käy, kun aikaa ei ole kuin tän kuun 9pvä:än asti. Sitte onkin kyl ½vuotta aikaa ajaa inssi. Tänään selvisi et saan auton ja kärryn lainaan. Seuraavaks pitää varmaan mennä hakee lentolupa.

Vantaan näyttelylaputkin tulivat tänään. oon niitä jo odotellutkin. Narttuja näkyy olevan aikas monta ja pentujakin 10 shelttikehässä. Uroksia ei sitten ihan niin hirmusti olekkaan. 

Viikonloppu onkin melkoista hulinaa. Lauantaina meen aamuksi ensin töihin ja sitte tarttis lähtee Mäntsälän suuntaan leo-lenkille. Lenkin jälkeen tarttis rupee laittaa Ranea näyttelykuntoon ja sunnuntaina onkin sitten näyttelyt. Ens viikolla jatkuu kans aika ralli kun keskiviikkona töitten jälkeen tarvii käydä eläinlääkärillä hakee Ranelle heisimatolääke, torstaina viedä poika Kirkkonummelle illasta kun perjantaina lähtee Tallinnaan ja sunnuntaina sitten onkin Willellä Porvoon näyttely jonka jälkeen kurvaan Kirkkonummen kautta hakemaan Ranen kotio. Ohjelmaa riittää siis ihan mukavasti. Ei tule aika pitkäksi.