Taas on vierähtänyt aikaa viimekertaisesta päivityksestä. Melkosta säpinää ollut tässä muutamat viikot, mutta aika ei ainakaan ole tullut pitkäksi. =)

Hesassa oltiin 12 pvä näyttelyssä Ranen ja Willen kanssa. Rane sai H ja Wille jatkoi ERI-putkeaan.

Arvostelut laitan jossain vaiheessa jahka saan aikaseksi koirien sivuille. Lahteen sitten lähtee koko karvalauma eli ilmoitin sitten Pimunkin. Saa nähdä vaan osuuko neidillä juoksut silloin. Jos on niin sitten joutuu tyttö jäämään kotio. Erkkariin Kirkkonummelle lähtee näiltä näkymin Wille sekä Pimu. Ihan siksi et haluan mennä herjalla kokeilemaan sitä parikilpailua Willen ja Pimun kanssa. =)

Tuli se talvikin sitten rytisten. Pakkasta on ollut niin paljon et ulos ei ole hirmusti innostanut mennä. Parhaimmillaan meillä ollut yli 23 astetta pakkasta.Hrrrrrr....Saamme olla onnellisia kun meillä on 4 vuodenaikaa ja talvi kaikessa "kurjuudessaan" osaa olla myös ihana ja luonto mahtavan kaunis.

Pakkaspävien kuvia. Nämä on meidän talon parvekkeelta otettu.

Metsälenkillä bongasin tikankin naputtamassa puuta

Rane pieni kuuraparta

 

Kävin myös Eijan ja Mallun kanssa Eirellä. Oli kiva kun pääsin mukaan katsomaan Leo-vauvoja. Ensimmäistä kertaa näin pentusia tässä iässä. Aiemmin olen käynyt pienempiä katselemassa Helpällä . Helpän pennut olivat silloin vielä ihan nöösejä. 

Aivan ihania olivat Eiren karvapallerot ja olisin voinut ottaa pari niitä itsellenikin mukaan jos se vaan olisi ollut mahdollista.

Parhaimmillaan näitä karvapalleroita oli 5 kimpussa. =)

Tässä Otso ja Ellie pellolla pissatauolla. Nämä ihanuudet lähtivät Eijan matkaan.<3

Joulua koitin tuossa jo pikkasen viritellä meillekkin. Ja tänään aamulla sisko kultani toi kuusen meille.

Tunnelma kuvatuksia...