Hirmu härdelli ollut tän kuun. Rauhottuukohan tämä meno olleskaan vai kiihtyykö kesää kohti?

Ranen kasvatti mamma kävi kyläilemässä kera pesueensa. Sari toi tullessaan Ranelle sakset ja pruluita. Kiitos Sari niistä.

Polttopuita ollaan nakerreltu tehdä jo jonkin verran, mutta tuntuu jotta tukkipinkka ei ole liiemmin pienentynyt.

On vietetty synttäreitä ja rippijuhlia. Pistetty siementä purkkiin mustan mullan uumeniin, vahdittu sitkeästi milloin kasvua havaittavissa, siistitty pihaa jne jneKevään suurin koitos on nyt saatu eilen päätökseen. Eli koko nurmialue on haravoitu. *aaltoliikkeitä siitä hyvästä* Tänään pemotin etupihan kukkapenkit siivoiksi ja kasvimaakin sai kokea pikkasen siivousta. Mutta vielä riittää siistimistä.

Esikasvatit ovat säikähtäneet selkeästi jokapäiväistä tuijotustani ja ovat lähteneet hienosti kasvuun. Saa nähdä kerkeenkö vielä tappaa ne ennen ulos istutusta. Vielä olisi siemenpusseja iso läjä jotka odottavat maahan pääsyä. Tänään kävin taimistollakin ja mukaan tarttui 3 pionia ja yksi tuija. Melkein hullaannuin, mutta sitten muistin jotta olen hullu jo muutenkin en voi enempää hullutella, hullaantua tai mitään muutakaan missä on sana hullu.Kieli ulkona Tuo hulluus tuli todettua taas viikonloppuna rippijuhlissa. Ja tuo hulluus tuntuu olevan geeneissä, koska siskonikin on hullu. Voi Rakas siskoni kuinka miun tekisikään mieli laittaa se kirkossa otettu kuva, mutta jätän sen pahan päivän varalle, eli mietippä tarkkaan mitä kuvia blogissasi tästä etäpäin julkaiset.*heh* Vai laitatko sen Facebookkiin omaksi kuvaksesi?????

Kauhiasti jänskättää nyt jo sunnuntai. Tukkakin on ihan pystyssä pelkästä ajatuksesta, jotta silloin on Ranen eka näyttely. Poika on potristunut ihan älysti ja turkki sen kun kasvaa kohisten. Varsinainen karvapallero onpi hän.

 

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!