Eilen kävin Sarin luona viemässä Ranen. Vaikka tiesin minne jäi, niin tuntui pahalta jättää poika. *sniif* Vaikka poika itse taisikin olla innoissaan, kun oli rymy kavereita. Ja vielä hurjemmalta tuntui tänään kun ajattelin et pikku poika on suuren suuressa laivassa merellä seilaamassa kohti Tallinnaa. Voi jestas et voikin olla ikävä pikku miestä. Pahalta tuntui tulla kotio kun ei ollut iloisena vastassa. Toivotaan et reissu menisi hyvin ja vaikka menestystä ei tulisikaan Tallinnasta, niin miulle voitto on se kun poika tulee takasin kotio. Miun rakas pieni ilopilleri.

Sarilla ollessa oli pakko päästä katsomaan myös Enska Penskaa. Aivan ihana ja olisi mahtunut taskuunkin. Voiko joku ollakkin niin pieni ja suloinen ja hauvavauvalta tuoksuva. IHANA!!!! Mietin jo et mahtuisko meille vielä yksi sheltti laumaan....olen hullu juu mutta minkäs sille voi jos hauva vauva kuume iskee.

Sunnuntaina olis Willellä edessä näyttely. Nokka olis silloin kohti Porvoota. Riepoo vaan se aamuinen herätys. Kehä alkaa jo ysiltä niin saa lähteä täältä kotoolta jo seiskan aikaan. *haukotus*

 

Surullisia uutisia myös sain kuulla tänään. Toisen siskoni perheen karvaturri on lähtenyt koirien taivaaseen.Härtsy oli kiltti ja ihana luonteeltaan ja napitti aina kilteillä silmillään. Toivotti tervetulleeksi hännän heilutuksin. 

Nyt olet vapaa ja mukana tuulen,
saat kulkea rajoilla ajattomuuden,
olet kimallus tähden,
olet pilven lento,
olet kasteisen aamun pisara hento.

Et ole poissa, vaan luoksemme saavut
mukana jokaisen nousevan aamun.

Ja jokaisen tummuvan illan myötä
toivotat meille Hyvää yötä.

 

Härtsyä lämmöllä muistaen.