Talvi tuli ja kävi. Nyt  on taas lumet pois ja kaikki on synkkää, märkää & pimeää. Muutama fiilistelykuva kumminkin kun lunta oli.

Viikonloppu meni koiramaisissa merkeissä. Lauantaina oltiin koirakylpylällä uittamassa koiruuksia.Pikkasen oli aamutuimaan pää kipeänä edellisen illan menosta ja väsymystä torstai illan The Baseballsin keikan jäljiltä. Mutta kummasti sitä taas piristyi kun sai itsensä vaan aamulla ylös kammettua.

 

Muutamia koiramaisia kuvia koirakylpylältä.

Wille & Dare

Väinö

Papu & Dare

Wille

Sunnuntaikin meni koiramaisissa touhuissa. Saimme kutsun Rajamäelle Shelttilenkille. Hanna oli kutsunut meidät tutustumaan sen suunnan maastoihin ja täytyy sanoa jotta lenkkeilypaikka oli maastoltaan todella ihana. Toivottavasti saamme joskus toistekkin kutsun samoihin maastoihin. =) Aika meni kuin siivillä mukavan porukan seurassa. Lenkillä oli mukana myös Wille joka suurella koolla laittoi muutamat pienemmät menijät pikkasen hämilleen. Muutama kuva myös lenksalta.

~~Kiitos Hanna mukavasta lenkistä~~

Lenkiltä sitten olikin jo melkoinen kiirus mennä Eijalle. Eija oli luvannut järkätä meille näyttelytreenit. Oli todella antoisa treeni kaikin puolin. Paljon sain hyviä vinkkejä, neuvoja kuinka poikaa esittäisin. Kunpa sitten vaan käytännössä muistaisin opit enkä paniikissa unohtaisi kehässä kaikkia oppeja. 

~~Eijalle iso kiitos treeneistä~~

 

Lenkkeilty on harvase ilta milloin milläkin kokoonpanolla. Vaikka ei niin hääppöset ilmatkaan ole ollut niin silti on tullut ulos kammettua. Lauantai aamuna olisi tarkoitus startata kohti Turkua. Lauantaina olis Simolla näytelmät ja olen kannustamassa poikaa ja sunnuntaina onkin sitten pitkästä aikaa Rane näytelmissä. Saas nähä kuinka pojan käy. En oo kyllä yhtään kerenny treenaamaan vai pitäisikö sanoa totuudenmukaisesti en ole saanut aikaiseksi. Mut jos ei muuta niin ainakin kokemusta taas tulee. Ja oletan ettei tämäkään reissu ilman kommelluksia mene jos yhtään mennään vanhan kaavan mukaan. =)