Mukamas ollut taas niin kiirettä ettei mitään kerkee. Taas laahaa päivitykset jälkijunassa, mutta koitan parantaa tapani.

 

Lahdessa käytiin kääntymässä koko kööri sunnuntaina 17.1-10. Sari vei Ranen shelttikehään ja toi sieltä pojan kanssa hienosti JUN ERI 1. Kerkesin katsomaan kehän laidalta Sarin ja Ranen kehäkettuilun, mutta kilpailuluokkaa en kerennyt jäämään enää katsomaan, koska leo kehä alkoi.

Willen kanssa kehään mentäessä jännitti taas ihan julmetusti, mutta ihan kivasti meni. Ja kuulemma poika liikkui todella hyvin. Tuomari arvosteli pojan ja arvostelun jälkeen sanoi et komea poika, mutta hänen makuunsa liian pitkä runkoinen. Mutta kivan arvostelun Wille sai ja tuliaisina tuli AVO EH eli nyt Willen ERI-putki katkesi.

Pimun kanssa meni taas suhteellisen kivuttomasti ja helposti. Sen kanssa kun en pahemmin paineita ota. Neiti yllätti positiivisesti tuloksellaan. Taas tuli prinsessalle EH ja hyvä arvostelu. Kyllä se niin vaan on et täytyy tota neitiäkin vaan ottaa mukaan näytelmiin.

Ranekin on sitten syynätty kaikkinensa. Lonkat ja kyynäreet ekana ja niissä tuloksena oli Lonkat B/B ja kyynäreet 0/0. Tällä viikolla katsottiinkin polvet ja silmät ja hyviä uutisia tuli sieltäkin. Polvet olivat OK ja silmissä oli  Distichiasis. Nyt ois poika valmis jalostukseen. ;o)

Muuten arki onkin mennyt koirien kanssa lenkkeilessä. Willeä olen juoksuttanut potkukelkan kanssa. Ja hyvin tuo jaksaa ravata tuon reilu kilometrin aina suuntaansa kun Mallulla ollaan käyty kahvilla. Pimulla oli tuossa juoksu ja se meni suht kivuttomasti ohi. Varsinkin loppuaika kun sain Willelle homeopaattisia apuja. =) Aluksi poika taas reippaasti koitti astua mua ja Rane astui kaikkea mikä eteen tuli.

Mutta sitten Lahden kuviin...

Wille odottelee omaa kehä vuoroaan

Kumpaa jännittää enemmän?

 

Hymypoika Wille <3<3<3

Willellä parempi askellus, mamma hyppii tasajalkaa =D

Pimun kehäkuvista ei oikein onnistunut muu kuin tämä

Pimu otti rennosti taas koko näyttely touhun <3

 

Sarin ja Ranen yhteistyötä <3

 

Mutta ei tämäkään näyttely mennyt taaskaan ilman kommelluksia...

Rokotustarkastuksessa Pimun rabiesrokotusta ei meinannut löytyä passista. Kylmä hiki tuli jo otsalleni kun meinasin et olenko mukamas unohtanut sen. Mutta merkintä olikin väärässä paikassa joten saimme näyttelyluvan. HUH!

Kahvia hakiessa kompuroin rappusissa ja menin ikäänkuin neliveto päällä rappusia ylös ja mekkohan oli tietysti korvissa. ;) Takana tulevalle nuorelle miehelle totesin et juu en ota enempää...

Noh jos minä ryssin ja sössin niin ei rakkaalla siskollanikaan mennyt ihan putkeen. Vaatteet ei kestänyt menossa mukana vaan housut repesivät ja kengät hajosivat.

Kotimatkalla pysähdyttiin vielä syömään niin sielä sitten sujuvasti hukkasin huulilävistykseni korunkin. Kerkesihän se koru olemaan taas sen 4 päivää paikoillaan.

Semmosia taas täälä suunnalla....