Pikkasen laahaa perässä nämäkin uutiset, mutta on mukamas ollut Niiiiiiiiin kiirusta että.

Eli Turkusessa käytiin näytelmissä pikku ukkelin kanssa ja saatiin EH pojalle. Itse olin ihan tyytyväinen tulokseen. Näyttelyarvostelun laitan tässä ihan lähiaikoina ellen jopa kohta koirien kotisivuille. Yövyimme Turussa hotellissa ja ei ole valittamista ei. Pikkupoika oli malliikkaasti hotellilla ja sai sieltä ihailijankin.Yöllä poika kerran pöhisteli kun nuoriso kotiutui hotellille baarista, mutta lopetti heti kun komensin olemaan hiljaa. Mukava reissu kaikkiaan ja mikä ihaninta sain rauhassa lauantaina perehtyä leo kehään kun silloin itselläni ei ollut koiria mukana.

Ranen kehäkuvatuksia

Mamma saanko tulla sun viekkuun lakanoihin nukkumaan???SAAAANKO????

Ja saihan poika juu.

Rane näyttelyaamuna valmiina ulkoilemaan ja aamupalalle

Rane tervehtii tuomaria iloisesti ja avoimin mielin

Ranella oli boooooring kehässä kun odoteltiin omaa vuoroa

Pikku miäs tuloksena JUN EH

Ja mikä mukavinta näyttelypäivänä...emäntää ei jännittänyt yhtään, en järjestänyt tällä kertaa mitään ylimääräistä ohjelmaa juoksentelemalla väärässä kehässä.

 

Kavattimammaakin käytiin moikkaamassa viimeviikolla Kylmälässä. Oli ihana taas nähdä Saria ja jorista koirajuttuja ja kaikkea muutakin. Sarilla oli sielä ihana piskuinen karvapallero nimeltä Taco. Pikkuinen pöhistin oli kuin karhunpoikanen.

Viikonloppuna olisikin sitten Messari lauantaina ja sinne lähtee molemmat pojat näytille. Eli Wille & Rane. Saas nähdä kuinka poikien käy. Lahteen olen ilmoittanut myös molemmat ja voi olla et vielä Pimunkin sinne ilmoitan. Täytyyhän tytönkin päästä aloittamaan uusi vuosi estradilla vaikkei näyttelytähti olekkaan. =)