Eilen putkahti iki ihana kirjekuori postilaatikkoon. Aronjalle ja hänen äiteelle Iso kiitos mielettömän ihanasta siemenpaketista. Kyllä nyt riittää keväällä ihmettelyä mitä mistäkin kasvaa. Hymy

 

Tänäänkin kolahti postilaatikkoon mieleinen juttu. Siinä meneekin tämä ilta rattoisasti. Sannin lupaama siemenluettelo saapui tänään. Nopeasti vilkaistuna niin mopo on jo karannut.....Sannille myös kiitokset.

Tosiaan sunnuntaina oli shelttilenkki ja siitä sain tänään toooooodella kauniita kuvia. Kuvat löydät Ranen ja Pimun sivuilta en viitsi tätä blogia jumittaa täysin koirakuvilla. Hannalle multimaalisen iso mega kiitos.

Kuvat löydät siis Täältä 

Mukana oli myös isompia pöhistimiä ja täytyy kysellä lupaa saako isompien koiruuksien kuvia myös liittää Ranen tulevaan kaverigalleriaan?!? 

Iso askel vanhemman neitosen elämässä tulee syksyllä eteen. Haikeudella tuos yhtenä iltana täyttelin kouluun ilmottautumis lappua.*sniif* Niin se lapsuus rupee pikku hiljaa karisemaan, vaikka lapsiahan nuo pikku koululaisetkin tulevat olemaan monta vuotta vielä. Mutta haikeaa omalla tavalla, että nyt alkaa velvollisuudet kutsua ja vastuuta on ruvettava ottamaan.