Kirjoitin tuos toissailtana pitkät rimpsut ja onnistuin sitten päätteeksi painamaan palaa tallentamatta kohtaa ja fiiuuuuh sinne hävisi teksti ja kuvat.*kele*
No jos koitetaan uudestaan....

Vappu meni pihaa pakertaessa ja join kyllä siinä muutaman siiderinkin ettei tullut nestevajausta. :)
Jatkoin viimekesäistä operaatiota.

Kohta jota aloin väkertämään näytti viimevuonna tältä


Eli muutama pioni ja kuunliljaa. Syksymmällä laitoin kaarevasti oikealle valkoista syysleimua, verikurjenpolvea päivänliljaa, kuunliljaa ja yhen pionin joka on yllätys mitä siitä tulee.
Nyt alue näyttää tältä.


Sulkekaa silmänne nurmikon osltajoka on vielä tuossa aikas kauhia. Toivotan jotta tämän päivän sateet sen saisi rehottamaan. Pionien seuraan laitoin kevätpikkusydäntä, päivänliljaa ja punatähkän mukuloita. Lisäksi siirsin ja jaoin kuunliljaa eri kohtaan.

Tämän väkrsin kanssa rajaamaan sora-aluetta. Tuttuja kasveja siinäkin eli jättipoimulehteä, päivänliljaa ja punatähkän mukuloita.

Ja vielä yksi kuva jossa näkyy oikealla puolella myös viimekesänä tekemäni istutusalue.





Siskolta anastetut keltamaksaruohot kivien kolossa. Ja pikku kivet on asetellut vanhin tyttömme. :)

Eli vappu meni rattoisasti pihalla nahkaa kärventäen ja kiviä punnaten peräsuoli pitkällä ja multaa kärräten.

Tänään näpsin muutamia kuvia kun tuntuu jotta muutamassa päivässä alkaa vihertämään aina vaan enemmän.

Miun ekat narsissit kukkivat vasta nyt.



Etupihan kukkapenkissä jalopähkämöt,kevätvuohenjuuri,tulikellukka, oranssi päivänlilja ja appeldoor tulppaanit hyvässä kasvussa.


Kivikaaren edustalla myös Appeldoor elitet hyvässä kasvussa, mutta eivät kuki vielä. Samoten kevätvuohenjuuri nupuillaan. Ja nurmikkokin vihertää jo paremmin. :)



Kiven ympärillä myös kaikki säilyneet hengissä. Eli siperiankurjenmiekka, yllätys yllätys päivänlilja, malva, tulikellukka, kuunliljat, jalopähkämöt ja jopa valtikkanauhukset. Sekä muutama narsissi kukkii ja tulppaanit valmistautuvat kukintaan.



Takapihalla myös kasvetaan että kohistaan.


Vuorenkilpi kukkii hanakasti. Ja kukka josta en tykkää lehdistä kyllä sitäkin enemmän.


Eilen konttailin suurinpiirtein ja tutkailin joko näkyy eloa loppu nurmialueella ja vautsi olihan sielä jo punaruskeita piskuisia nököjä. Viiruhelpi teletappimäellä rehottaa jo hyvin ja tänään niitä törkin lisää tuonne takaosaan, muuten tuo kumpare näyttääkin vielä aikas elottomalta.
Viikonloppuna aloitin tekemään istutusaluetta kaivojen vierustaan. Sinne istutin sitten kaikki 35 liljan sipulia kaivoin vanhan betoniämpärin maahan ja siihen viiruhelpeä, kaksi siperiankurjenmiekan jakotainta, kevätpikkusydäntä, hopeahärkkiä ja mini kokoisia verikurjenpolven alkuja. Jos vaan esikasvatus onnistuu niin lisäksi laitan valkoista gladiolusta. Ja koitan ympätä myös valkoista syysleimua. Vielä harkinnassa tuo kaivojen takaosa. Lisäksi nostin kaikki miljoona kiveä kaivojen edestä pois kanttasin reunat ja laitoin muovin ja kivet takaisin.


Siinä taas jotain. Ja eiköhän sitä jatkoa seuraa....