Erkkarin jännitykset nyt takana ja suunnitelmissa Riikan reissu kera Willen ja Pimun. Matkaseuraksi saadaan Mallu kera Simon.

Erkkarit meni kaikin puolinb paremmin kuin uskoinkaan ja olen todella tyytyväinen tuloksiin. =)

Pimu jota olen aina pitänyt sohvaperunana yllätti taas oikein urakalla saadessaan EH:n. Kehässä kumminkin oli omasta mielestäni paljonkin tasokkaampia narttuja jotka eivät yltäneet edes tuohon EH:n. 

Wille sai myös EH:n. Tuomari ei tykännyt ilmeisesti noin pitkärunkoisesta koirasta ja se kävi ilmi myös arvostelussa. Meidän Wille on pitkärunkinen ja matalaraajainen eli toisinsanoen mäyräkoira. ;o) 

Rane taas yllätti Juvalla pidetyissä Shelttien erkkarissa. Sari handlasi Ranen NUO ERI NUK4. Jee jee. Meni todellakin yli odotusten.

Willen ja Pimun kanssa käytiin sähläämässä myös parikilpailussa. Sieltä lohkesi 4 sija. Eli oltiin jumboja. =) Wille löysi messevät tuoksut ja kaivoi kuononsa syvälle agilityhallin sorakenttään ollen naama kurassa eikä suostunut katsomaan tuomaria. Ja kun sai tryffelisika osuutensa loppumaan päätti ottaa lunkisti ja vain makoilla.

Kommelluksia näyttelypäivältä taas kertyi rutkasti ja kaikki alkoi jo matkalla näytelmiin kun pysähdyimme tankkaamaan...veera joka ei osaa tankata ja koirat karkuteillä Nesteen huoltsikalla....eli lupaavasti alkoi jo alku. Näyttelyssä hain Pimun arvostelua ja sain kehoituksen mennä uudelleen kehään. Olin jo asennoitunut et homma olisi ohi ja mikä sähläys alkoikaan kun Pimu oli jossain, numerolappu jossain ja itse viipotin kuin päätön kana haalien kasaan kaiken uutta kehärundia varten.

Parikilpailussa oli myös omat sählinkinsä ja lisä huvia aiheutti rakas siskoni joka huuteli kehän laidalta....

Milloinkohan menee näyttelyreissu ilman mitään säätöä ja sähläystä????

 

Kuvia lisäilen myöhemmin............