Tänään lähdettiin kohti Hyvinkäätä ja mätsäreitä. Mukana itselläni oli Rane & Wille. Mallulla mukana Dare & Simo. Jos ei kultaa ja kunniaa tullut niin ainakin maha kipeäksi nauramisesta.

Rane kilpaili omassa ryhmässään nrolla 35 ja sai sinisen nauhan. Kivasti poika seisoi aloillaan, mutta kaikki muu menikin sitten hölmöilyksi. Pöydällä oli myös nätisti aloillaan.Sinisten kehässä päästiin 8 ekaks valitun joukkoon, mutta siitä ei pidemmälle päästykkään.  

Wille kilpaili numerolla 37. Omasta mielestä meni ihan kivasti pojan kanssa kehässä. Ja nää mätsärit oli oiva paikka treenata Willen kanssa liikkumista ja esittämistä.Poika sai sinisen nauhan myös.

  

 

Mutta sinisten kehässä Willellä oli jo tosi Booooooring kuten kuvasta näkyy. Mutta eipä tuonne vakavalla asenteella mentykkään vaan treenailemaan ja pitämään hauskaa.

 

 

Simo sai myös sinisen ja sinisten kehään poika ei enää tullukkaan. Ja syynä oli kakkakepponen jonka poika teki.

 

Mätsäreiden ehkä odotetuin kohta oli se kun Dare menisi kehään ja koska pentujen arvostelu kesti...kesti ja kesti niin sain nähdä Darenkin esiintymisen kokonaisuudessaan. Poika sai myös sinisen ja olisi kyllä ansainnut miusta lisäksi pellenenän ja Mallu omansa. Oli se hauskaa katsottavaa ja näki ettei Dare ainakaan jännittänyt vaan oli todella oma itsensä eli täys kahko AD/HD ja onnellinen sellainen.

 

Hauska päivä kaikkinensa.