Tänään sitten suunnattiin nokka kohti Hämeenlinnan ryhmänäyttelyä Tuulokseen. Tähän mennessä ei ollut yhtään jänskättänyt, mutta pitkä odottelu paikan päällä sai aikaan multimaalisen jännitystilan.    Kädet alkoivat vapista tolkuttomasti ja polvet löivät loukkua. 

Ja kuten tavallista ei tämäkään näyttely mennyt läpi ilman kohellusta.....ensin kehoituksesta meinasin mennä Willen kanssa nuorten kehään ja loppujen lopuksi käytiin pyörähtämässä veteraani kehässä. JEEEEEE!!!!Ei siis yhtäkään näyttelyä missä ei oltais jotain sössitty. :D

Päivän saldo ylitti odotukset aivan täysin. Karvaton Pimu jolle lähdin hakemaan T:tä sai AVO EH:n ja Wille jolle lähdin hakemaan H:ta tai EH:ta sai mamman pökerryksiin sijoituksellaan AVO ERI AVK2 PU4.

Siis ei oo todellista. Mieletön päivä ja mamman mutukat käyttäytyivät todella hienosti.

Ja sitten taas tyypilliseen tapaan näyttely tunnelmiin kuvien välityksellä

 

Wille hymypoikana ja mamma paskan jäykkänä koittaa pitään itseään kasassa

 

Näin sitä mennään

 

 

Näin mamman Wille seisoo

 

Parasuroskehään joutuikin sitten oikein skarppaamaan....Meinasi Mallu joutua sinne puolestani koska jännitin niin törkeesti. Mutta päätin et jos ei nyt mennä niin ikinä en enään kehään mene pojan kanssa joten otin niskasta kiinni itseäni ja koitin skarpata itseni ja menihän se kivasti.

 

Sitten olikin Pimun vuoro astella estradille ensimmäistä kertaa virallisissa näyttelyissä. Yhdet mätsärit takana ja neidin kanssa meni paljon kivuttomammin. En enää jännittänyt.

 

Neiti iloisena kehässä

 

Ja nyt kun näyttely on ohi niin voinen paljastaa Pimun karvattomuuden. Rintakehän karvoitus oli täys 0. Ja syy miksi karvoja ei Pimulla rintakehässä ollut on nimeltä Rane....poika on nyhtänyt Pimulta koko karvotuksen pois ja mietin moneen kertaan vienkö neitiä edes näytille.