Lauantaina pääsin kuin pääsisnkin Pihamessuille. Laiskuuttani en ole jaksanut juurikaan päivitellä niin sanotusti reaaliajassa tapahtumia, en edes pienellä viiveellä.

Messuista sen verran et olin pikkasen pettynyt kaikinensa messuihin.

Harmitti kun ei ollut juurikaan ns rakennettua. Ainoa jossa oli jo rekvisiittaa enemmänkin jaksettu panostaa oli Koiraniemen Pajutalli, mutta harmikseni yksi asia pisti silmään silläkin "osastolla". Vaikka kaikki tervetulo yms kyltit niin kauniita ovatkin niin mieluusti olisin nähnyt sitä samaa kuin mm-05 vuonna. Eli silloin enemmän oli kyllä esillä itse pajutyöt ja risutyöt.

Samaiselta vuodelta on muitakin kuvia napsittu ja silloin oli tosiaan firmat nähneet vaivaa rakentamalla pikku pihoja jne. No ainahan saa nurista ja eihän sinne messuille ole pakko mennä. Lähinnä itse lähdin sinne hakemaan ideoita, sainko niitä? En valitettavasti. Tuntu et kaikkialla oli vaan samaa tingeltangelia esillä, kuin sitten oli sisustus puolellakin. Onhan se puutarha hommakin sisustamista, mutta joo.

Muutamia kuvia napsin sieltä

Sympaattisia kivilintuja jotka olisivat niin ihania omallakin pihalla.

Nämä öljylyhdytkin olivat todella kauniita.

 

 

Eli eipä tullut montaa kuvaa napsittua messuilta.

 

Sunnuntaina sitten olikin Ranen pentutesti. Jotain jäin siitäkin kaipaamaan. Lähinnä sitä et oltais käyty niitä testin kohtia vaikka koirakohtaisesti läpi. Missä koira on muuttunut viimekertaiseen verrattuna jne. Kotona olin vasta 11 korvilla illalla ja lähdin liikenteeseen jo kahden korvilla päivällä. Kaikkiaan pitkä päivä ja olinkin aika tööt kotio päästyäni. Ja niin tuntui olevan Ranekin kun kummiskin sinne mentäessä oli jo 2 uutta paikkaa. Ja itse testi paikka oli vielä kolmas outo paikka samalle päivälle.