Tämä päivä onkin mennyt nopiaan. Aamusella siistin pikkasen paikkoja ja pesin pyykkiä. Hartaudella myös rauhassa hörpin kahvia ja lenusin samalla koneella.

Pihalla haravoin paikkoja, kun lumet ovat sora-alueilta sulaneet. Lumen alta kun paljastui vaikka mitä kätevää lasten jäljiltä. Nurtsiakin testailin pienen matkaa, mutta se saa vielä kuivahtaa enemmän jotta saa sen kunnolla haravoitua. Piha näyttää kyllä masentavalta tällä hetkellä. Rohkeimmat taimet tosin ovat jo aloittaneet aurinkoisilla paikoilla kasvun. Mm konnantatar, preeria angervo, syysleimu ja malva. Muutaman tulppaanin nökönkin jo löysin näkyvistä. Miun touhutessa pihalla molemmat koiruudet olivat tarhauksessa. Ihan kivastihan ne sielä olivat. Tarttis noita lisä elementtejä hommailla et olis pötiköillä enemmän tilaa. Tarhaushan on todella pieni, koska meillä koirat ei sielä alvariinsa ole. Pimu on sielä sen ajan kun ollaan duunissa ja joskus heivaan sinne, kun ite touhuan pihalla semmosta etten kerkee vahtimaan. Muutenhan nuo saavat tuos pihalla temuta irralleen.

Käytiin Siskoni ja Simon kanssa katsastamassa huominen lenkkimaasto. Pimua pidin hetken vapaana, mutta tuntui olevan niin paljon mielenkiintoisia hajuja ilmassa et päätin sitten masentaa koira paran ja laitoin hihnaan. Kumminkin niin ajoissa oltiin liikenteessä et muistakin koiria olis voinut tulla vastaan.

Ranea käytin vielä tuos mäen päällä juoksentelemassa ja harjoiteltiin tänne tuloa. Tänään ainakin toimi todella hyvin yhteistyö pikku herran kanssa. Voi pojat kyllä poika ravasikin taas intoa piukeena ja pemotti sammalet ja kävyt.

Huomenna tiedossa sheltti lenkki täs meidän nurkilla. Mukavasti on porukkaa tulossa. Ranekin varmaan taas ihmeissään koiralaumasta. Sen verran huomista varten olen duunaillut et leivoin Daimkakun, marjaisan juustokakun ja parastaikaa on uunissa kermakakku. Suolasta en sitten laita tai värkkää, kun käydään lenkin yhteydessä grillaa makkaraa tuos läheisellä laavulla.

Toivottavasti huomenna ois ihana ilma jotta saataisiin nauttia kevät säästä.