Aamu alkoi melko härdellillä ja kiirus meinasi pukata päälle kun piti keretä yhdeksäksi Hyvinkäälle. Rane kerkesi aamulla vielä juoksemaan kukkapenkin läpi ja tassut oli valkoisen sijasta mustat ja ne vielä siinä rytäkässä piti keretä putsaamaan.

Kauheesti ei juttua aamulla tullut, kun taas olin ihan paniikissa ja hermo heikkona kun tiesin mitä tuleman piti....eli kehäkammo pitäisi saada taas voitettua jollain.

Kerettiin hyvissä ajoin kumminkin perille ja Sari teki viime silauksen Ranelle ja pikkasen "treenailtiin" ennen kehään menoa. Vai pitäisikö mieluummin sanoa tekemistä piti keksiä itselleen et sai ajatukset pois tulevasta. Onneksi rakas siskoni oli taas mukana henkisenä tukena ja turvana ja Sarille kuuluu myös iso kiitos jotta sai mamman rauhoittumaan ja antoi ohjeistusta kuinka toimia.

 Kuten kuvasta näkyy mamma on todellisen hermoromahduksen partaalla...Kieli ulkonaNauru

0507-09016Small.jpg

Ennen kehää  Rane eestä & Rane takaa

0507-09010Small.jpg

0507-09026Small.jpg

Kehäkettuilua

0507-09085Small.jpg

0507-09061Small.jpg

Arvostelu joka saatiin oli todella hyvä,sikäli mikäli minä mitään ymmärrän niistä.

Kaunis urosmainen tricolour, jolla erittäin kaunis pää. Rodunomaiset korvat, hyvä kaula. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Oikea karvapeite. Hyvä luonne. liikkuu rodunomaisesti. 

Eli pallerot löytyi ja pysyivät esillä ja se jos mikä oli voittopotti, mutta lopputulos oli enemmän mitä odotin eli kuva kertokoon kuinka poika pärjäsi.

0507-09193Small.jpg 

Eli ROP tuli. Hyvä Rane!

Ja ei mennyt huonosti Ranen siskolla Minnilläkään sinne tuli  VSP jotta heilahti. Onnea Minnillekkin hienosta päivästä.

0507-09310Small.jpg

Ja suuren suuret onnittelut myös Sarille jonka pesue on tänään pärjännyt todella hienosti. Saat olla ylpiä kasvattimamma.