Taas ollaan oltu yöllisillä retkillä siskoni ja leo-eläinten kanssa. Ihanaa katsoa kuinka koiruudet oikein nauttivat vapaana olosto. Suu on korvissa asti niiden juoksennellessa omia mutkiaan. Saa vaan nähdä uskaltaako noille yöllisille retkille enää mennä?! Siskoni jutusteli ja varoitteli jotta 2 susihukkaa on kuulemma nähty tääläpäin liikuskelevan. Siis ei varmaan just tässä meidän omilla nurkilla mutta ainaki näillä "kylillä". Ei kiinnostaisi sellaisiin törmätä tuola metsässä.

Mutta löpinät sikseen ja eiköhän mennä kuviin....

Hei sälli eipäs kiilailla Silmänisku



Ja taas mennään...moi moi



Kuvaarvoitus...etsi koira koivikosta. Hyvin on Pimu maastoutunut värityksellään koivikkoon.



Tää on sinänsä hauska kuva vaikka toinen onkin jaskalla. Näin Pimeässä et Simo on jonkun matkan päässä ja enkä oikein edes tiennyt tarkkaan missä kohtaa. Otin kuvan niin rupes naurattamaan, et siinähän se näköjään onkin jaskalla kun kameran näyttöä katsoin.Nauru Suo anteeksi Simo että häiritsin autuasta hetkeäsi.



Jostain syystä en saanut ladattua tänne muokattua/leikattua kuvaa. Eli rakas sisko kultani elä nyt nuiji hengiltä minnuu, kun siun nassu täälä nyt vilahtaakin. Esittelyssä siis meitin estekopukat ala Pimpukka & Simoteus.
*aplodeja hyvin sujuneelle esteen ylitykselle*

Ja sopivan kolon tuohon puunrunkoon  teki edellisellä metsäreissulla siskoni, joka ylittäessään runkoa istui yhden oksan poikki.*reps kops*
Hah siitäs sait kun ivasit miun avantouintia.Kieli ulkona

Eilen sai Pimu sitten matokuurin. 4 tabl. kun meitin apteekista ei löytynyt iiiiisojen koirien matolääkettä. Noh ongelmia ei ollut, vaikka maksamakkaran sisään jemmattu tabu tippuikin suusta. Neiti söi ahneesti ne kumminkin kitusiinsa, kun tabu sentäs edes haisi maksamakkaralle.Nauru

Kävin tänään hakemassa verhokankaita....dippadappadaaaa....jollain on nyt vapaapäiviä tässä niin jos jaksaisi verhoja ommella. Samalla ostin systerille mankeliin uuden liinan kun mankeloin puhki lainassa olleen liinan.